Välkommen till vårt team

Vi är en platt organisation där varje medarbetare är lika viktig, och där alla har samma rätt att få sina utvecklingsbehov tillfredsställda. Det tror vi är ett vinnande koncept.

Vi är helt övertygade om att en samarbets- och tillitskultur alltid når bästa resultat.

Lagspel, samarbete och finurlighet. Det har visat sig fungera som en måttstock och blivit våra ledord för att alltid nå den bästa lösningen. Vilken utmaning vi än står inför.

Samarbete, öppet klimat och en stor tillit till varandra har alltid varit en självklarhet för oss. Är vi trygga och har kul när vi jobbar, skapar vi stora framgångar och bra resultat – både för våra uppdragsgivare och hos oss internt.

Vi har ramavtal med flera av de största beställarna på marknaden, vilket ger oss många roliga och tekniskt utmanade projekt. Vår kundbas består av både offentliga och privata beställare, vilket gör att vi alltid har en stor variation av projekt.

Tror du att du skulle passa bra in hos oss? Vi söker alltid bra och kompetent personal, så tveka inte att höra av dig. Dessa tjänster söker vi lite extra just nu:

 • PROJEKTLEDARE

  Är du en självständig person som värdesätter samarbete och ödmjukhet samt har jobbat i några år? Har du dessutom en VA-bakgrund är du förmodligen rätt person för oss.

  Hör av dig till Idris Akman på telefon 073-0634468 eller idris.akman@mivamontage.se

 • MONTÖRER

  Självgående rörmontörer är något vi alltid söker. Du har primärt arbetat med industri-rörmontage eller alternativt om du har en liknande bakgrund, vill komma till oss som lärling?

  Hör av dig till Idris Akman på telefon 073-0634468 eller idris.akman@mivamontage.se

 • SVETSARE

  Nu söker vi även svetsare som kan svetsa materialgrupp 8 med svetsmetod 141. Övriga svetsmetoder och materialgrupper ses också som meriterande. Gärna certifierade, men annars med väl dokumenterad erfarenhet. Alternativt om du har en liknande bakgrund, och vill komma till oss som lärling?

  Hör av dig till Idris Akman på telefon 073-0634468 eller idris.akman@mivamontage.se